Innergårdsrenovering i Stockholm

Innergårdsrenovering Stockholm kan innebära att man förenklar sådant som förvaring av cyklar, återvinning och tillgång till redskap för trädgårdsarbete men det kan också handla om ökade möjligheter till en skyddad plats utomhus. Det är dock en hel del att tänka på om man vill ha ett optimalt resultat och i det här inlägget kommer vi att dela med oss av våra erfarenheter.

Att tänka på inför en innergårdsrenovering

Inför en innergårdsrenovering Stockholm är det viktigt att alla hushåll som berörs har tagit ett gemensamt beslut om vad som ska göras. I regel är det hyresgäst- eller bostadsrättsföreningar som beställer renoveringar och vi har stor erfarenhet av att jobba med föreningar som kunder. Det är vanligt att föreningar vill delta i arbetet och det är viktigt med ett tydligt avtal kring vem som ska ansvara för vad. Om ni vet att ni vill investera i er innergård och vill ha hjälp redan på idéstadiet kommer vi gärna och tittar på gården.

Välj oss för innergårdsrenovering i Stockholm!

Vid en innergårdsrenovering Stockholm gäller det att utgå från vilka praktiska funktioner som gården måste ha och använda dessa som utgångspunkt. Här spelar även allmänna utrymmen inne i husen en viktig roll och vi hjälper er att ta till vara på resurserna på bästa sätt. En väl genomförd innergårdsrenovering Stockholm kan höja livskvalitén för de boende och även värdet på lägenheterna i en bostadsrätt. Kontakta oss på markarbete Stockholm för en kostnadsfri konsultation!